Verlichtende handen

Behandeling magnetiseren

 

Bij mijn behandeling zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Je hoeft je niet uit te kleden. Alleen je schoenen mogen uit. Maar als je dit echt niet wilt dan is dat geen probleem. Voorafgaand aan de behandeling kunnen klachten worden besproken. Ook dit is niet noodzakelijk. Het maakt het voor mij wel makkelijker zodat ik doelgericht te werk kan gaan.

Ik raak je aan met mijn handen en probeer zo je blokkade(s) op te sporen en vervolgens weg te halen. Hoe dit gaat is verschillend per individu. Bij de ene persoon straal ik alleen energie uit en bij een ander gaan mijn handen trillen of zelfs de spiertjes in mijn handen bewegen. Ik denk dat dit komt doordat ze resoneren met diegene die wordt behandeld. Bij iemand anders krijg ik allemaal schokken en ga ik enorm transpireren op mijn voorhoofd. Ook kan dit allemaal voorkomen bij 1 persoon. Soms druk ik bepaalde plekken even in omdat ik voel dat het lichaam de negatieve energie op die plek niet los wil laten. Zo is het elke behandeling weer afwachten hoe ik reageer op een persoonlijke klacht.

 

Ook door diegene die wordt behandeld wordt de behandeling verschillend ervaren. De een voelt warmte de ander tintelingen of wordt licht in het hoofd.

Bij pijnklachten kun je tijdens de behandeling voelen dat de pijn afneemt. Bij stress en emotionele blokkades wordt verlichting ervaren. Dit blijft doorwerken, ook als je later thuis bent.

 

We herhalen een aantal keren de behandeling, totdat de klacht verdwijnt en je je weer goed voelt. De klacht is ook niet in één dag begonnen, dus je begrijpt dat het niet in één behandeling weg is.

Om een behandeling zo effectief mogelijk te laten zijn is het mooi als je je er goed aan kunt overgeven. Indien je moeite hebt met loslaten zal de behandeling langer duren en zullen er meer behandelingen nodig zijn voor hetzelfde effect.

 

Door magnetiseren zullen veel klachten verdwijnen of sterk verminderen.

Niet alle klachten kunnen echter behandeld worden, iets wat echt kapot is (bijv. een gebroken been) kan niet door een behandeling worden hersteld.

Wel zal magnetiseren het helingsproces ondersteunen en is het een fantastisch middel bij pijnbestrijding.

 

© 2016 Terlage