Verlichtende handen

Behandeling op afstand

 

Voordat ik een behandeling op afstand kan geven heb ik eerst uw foto ingevoeld of bent u 1 keer op de praktijk geweest voor het invoelen van uw lichaam. Bij het invoelen stem ik mij af op uw lichaam. Ik krijg daarbij beelden en pijn door. Deze bespreek ik dan met u om te bevestigen wat ik voel.

 

Bij het invoelen kan het zijn dat u zich meer open stelt als u weet wanneer ik het doe, maar het kan ook zijn dat u juist u afsluit. Bij twijfel zal ik beide manieren bij u toepassen. Daarna kan een behandeling op afstand plaatsvinden. Ik doe dit door middel van een foto van u of uw dier.

 

Bij een behandeling op afstand moet u op een rustige plek liggen of zitten. Even geen radio en tv of gesprekken voeren. Tijdens een behandeling worden meestal tintelingen waar genomen. Maar er kunnen ook flash backs of pijn signalen in het lichaam gevoeld worden. U kunt er rustig of zelfs een moe gevoel van krijgen. Weet dan dat het werkt en uw lichaam aangeeft wat het nodig heeft.

 

De meeste klachten zullen niet naar 1 keer over zijn. Er zal een reeks van behandelingen nodig zijn afhankelijk van uw klachten.

Na een behandeling evalueer ik altijd wat ik gevoeld heb en zal ik ook naar uw ervaringen vragen.

Het is de bedoeling dat u, u beter gaat voelen.

 

 

 

© 2016 Terlage