Verlichtende handen

Foto lezen

 

Fotolezen wordt ook wel psychometrie genoemd. Het is een techniek waarbij je de hand op de foto legt en een waarneming krijgt over desbetreffende persoon of het dier.

 

Fotolezen kan zowel bij overleden mensen of dieren worden gedaan als bij mensen of dieren die nog op deze aardbol rond lopen.

 

Maar het kan ook goed gebruikt worden bij mensen die minder valide zijn en die hun gevoelens niet (meer) zo goed kunnen overbrengen.

 

 

 

 

 

Psychometrie is meer dan alleen fotolezen. Aan de hand van een voorwerp, bijvoorbeeld een ring, kun je bepaalde dingen over de desbetreffende persoon voelen.

 

Misschien heeft u het gevoel bij een overleden dierbare “ik had nog zoveel willen zeggen of vragen”, of je bent gewoon oprecht geïnteresseerd hoe het met iemand gaat die zelf moeilijk praat over hoe het met hem / haar gaat.

Ik kan u in veel gevallen een heel eind op weg helpen.

Wel is een foto nodig van de persoon of het dier waar het om gaat en waar hij of zij het liefst alleen op staat.

 

 

Er is een duidelijk onderscheid tussen het lezen van een foto van een overleden persoon en van een nog in leven zijnde persoon.

 

Overleden persoon:

Je kunt een foto laten lezen van iemand die u dierbaar was of waar je nog iets over wilt weten. Wanneer de overleden persoon recent overleden is, kan het zijn dat hij / zij nog niet sterk genoeg is om antwoord te geven, dan krijg ik misschien geen informatie voor je door. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan zal er zeker op een later moment een nieuwe afspraak gemaakt worden of je krijgt je geld terug.

 

Persoon nog in leven:

Voordat ik de foto kan/mag lezen van iemand die nog leeft dient je eerst toestemming aan de persoon in kwestie te hebben gevraagd. Dit omdat het een ongeschreven regel is dat de privacy van een persoon niet mag worden geschonden. Of de persoon in kwestie moet niet bij machte zijn om toestemming te geven, dan zal ik alle informatie die noodzakelijk is voor het welzijn van die persoon met u delen.

 

Dieren:

Bij dieren vraag ik zelf toestemming aan het dier.

 

Indien je graag een foto wilt laten lezen kan dit digitaal. Je stuurt mij dan een foto via e-mail. Ik zal dan mijn waarnemingen via mail of telefonisch aan je terug koppelen.

 

Voor het lezen van een voorwerp is het noodzakelijk dat je langskomt of het voorwerp aan mij toestuurt.

© 2016 Terlage