Verlichtende handen

Hoe het allemaal begon.

 

In Juni 2015 ben ik naar Egypte geweest. Ik had al enige tijd behoefte om wat tijd voor mijzelf te nemen. Ik wilde helemaal teruggaan naar mijzelf. Ik heb toen een aantal bijzondere ervaringen meegemaakt waarbij ik persoonlijk ben benaderd over een bijzondere gave die ik zou bezitten waarvan ik gebruik moest maken.

Ik dacht in eerste instantie, dat zal allemaal wel. Toen ik voor de tweede keer werd benaderd door iemand anders over het feit dat ik krachten zou bezitten om pijn bij mensen weg te halen, heb ik met diegene afgesproken dat we het zouden proberen. De resterende dagen van mijn vakantie heb ik diegene behandeld tegen lage rugpijn met uitstraling naar de bil en het been. Het mooiste was dat het werkte. Zo heb ik deze vakantie een aantal mensen mogen helpen met verschillende klachten. Ik voelde mij krachten elke keer dat ik het toepaste, toenemen. Ook in Nederland ging dit door. Eerst per uur voelde ik mij sterker worden en daarna per dag. Mijn handen stralen continu voelbare energie uit. Het is heel bijzonder. In Nederland heb ik verschillende mensen met verschillende klachten van hoofdpijn tot emotionele klachten mogen helpen. Inmiddels help ik ook mensen op afstand.

 

Iets over mijzelf

 

Mijn naam is Louise Terlage. Geboren in 1969. Ik ben nuchter, sta met twee benen op de grond en ben iemand die alles wil kunnen verklaren. Daarom verbaast het mij dat juist ik dit allemaal kan en mag doen. Ik heb een lange speurtocht op het internet gedaan en allerhande onderbouwingen gevonden. Van natuurkundige tot spirituele. Ik heb tot op dit moment nog geen goede verklaring kunnen vinden die bij mijn ervaringen en gevoelens past. Ik kon mij niet voorstellen dat ik dit soort dingen ooit zelf zou kunnen. Ik heb ook het gevoel dat ik daarbij geleid wordt. Over het hoe en wat hoop ik natuurlijk in de toekomst een verklaring te vinden. Maar voor nu ben ik opgehouden met het zoeken naar een verklaring en ben ik begonnen met het toepassen en uitbuiten van de dingen die ik kan. Het geeft mij een geweldig blij en goed gevoel als ik de pijn bij mensen kan verlichten dan wel verhelpen. Het voelt als mijn missie en mijn doel om dit te doen. Wel heb ik ervoor gekozen om de techniek die het dichtst bij mijn werkwijze komt, te gebruiken op mijn website. Een deel van de handelingen die ik doe, sluiten het meeste aan bij de omschrijving van magnetiseren. Maar ik gebruik ook ademhalingstechnieken en drukpunt technieken. Dit alles gaat geheel op gevoel en dus vanzelf. Ik heb nog niet 1 keer meegemaakt dat het niets doet.

 

Ik wil graag met nadruk benoemen dat ik mijn handelingen niet zie als een gave maar een gift.

 

© 2016 Terlage